Kontakt • Links • Print

 

 

Undervisningsmateriale til AMU-kurser



Almen fødehygiejne - e-learning
Link til undervisningsmateriale til almen fødevarehygiejne - baseret på e-learning:  www.afh.ef.dk/


Dørmandskompendiet Version 2,1 - 2010
Version2,1 er en administrativ revision (sproglige rettelser) af version 2,0. Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation


Mad til unge på høj- og efterskoler
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Mad til unge på høj- og efterskoler
Til undervisningsmaterialet er tilhørende powerpoint præsentationer for hver af uddannelsens dage, der kan downloades her: DAG 1 - slides , DAG 2 - slides , DAG 3 - slides
Der er endvidere noter mm til brug for underviser: DAG 1 - til underviser , DAG 3 - til underviser


Sushi - krav og kreativitet
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Sushi - krav og kreativitet


Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Praktikvejledning af ernæringsassistentelever 


Sensorik - kvalitet, smag og behag
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Sensorik - kvalitet, smag og behag


Skolemad - et måltid i skolen
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Skolemad - et måltid i skolen


Etage- og bryllupskager - rev. 151010
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Etage- og bryllupskager


Europæiske brødtyper og produktudvikling
Undervisningsmateriale fra 2001 til arbejdsmarkedsuddannelsen: Europæiske brødtyper og produktudvikling



Opdateret 13. november 2015